Álex Riberas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Álex Riberas vuonna 2015.

Álex Riberas (s. 27. tammikuuta, 1994 Barcelona[1]) on espanjalainen moottoriurheilija. Riberas kilpailee tällä hetkellä Yhdysvalloissa WeatherTech SportsCar Championship -sarjassa.

Riberas aloitti uransa Karting-sarjoissa. Vuonna 2010 Riberas siirtyi Eurocup Formula Renault -sarjaan jossa hän sijoittui sarjan kahdeksanneksi. Vuonna 2011 Riberas jatkoi sarjassa saavuttaen yhden voiton ja kolme palkintosijaa sijoittuen sarjan kuudenneksi. Samana vuonna hän ajoi neljä kilpailua Formula Renault Alps -sarjassa. Vuonna 2012 Riberas jatkoi kolmannen kauden Eurocup -sarjassa sijoittuen sarjan yhdeksänneksi. Samana vuonna hän kilpaili Formula Renault NEC ja European F3 Open -sarjoissa.

Vuonna 2013 Riberas siirtyi Saksan Porsche Carrera Cup -sarjaan saavuttaen yhden paalupaikan ja yhden palkintosijan sijoittuen 11:ksi. Vuonna 2014 Riberas kilpaili Porsche Supercup -sarjassa sijoittuen sarjan 12:ksi. Samana vuonna hän kilpaili ADAC GT Masters ja United SportsCar Championship -sarjoissa. Hän osallistui myös Dubain 24 tunnin ajoon. Vuonna 2015 Riberas jatkoi Porsche Supercup -sarjassa saavuttaen yhden voiton ja kolme palkintosijaa sijoittuen sarjan viidenneksi. Samana vuonna hän kilpaili Saksan Porsche Carrera Cupissa sijoittuen niin ikään sarjan viidenneksi.

  1. Álex Riberas Driver Database
Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.