Keskustelu:Kasarmikatu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Aika nopeasti täällä näköjään ehdotetaan artikkeleita poistettavaksi – ei ole edes ehtinyt kunnolla saada artikkelia kasaan, kun se jo pitäisi poistaa!!! Ja toinen äänestys artikkelien poistoäänestyksen helpottamiseksi pienemmällä poistamisen puolesta -äänestyksellä varmaan lisää entisestään tätä? Jotkut ovat niin kärkkäitä. –– Evakonpoika 5. syyskuuta 2005 kello 08.42 (UTC)

Jotkut ovat kieltämättä hätäisiä, {{Työn alla|viesti}} -malline voisi auttaa. --Harriv 5. syyskuuta 2005 kello 08.46 (UTC)
Ei ollut tarkoitus tänään enää jatkaa projektia, mutta kiirehdin sitä, jotta siellä olisi enemmän tutkittavaa sisältöä. –– Evakonpoika 5. syyskuuta 2005 kello 08.49 (UTC)


Noh, minua kiinnosti enemmän nähdä mitä Wikipedian käyttäjät ovat mieltä tällaisista katuartikkeleista. Asetin tämän ehdolle sen takia ettei aihe ole minusta merkittävä, en artikkelin nykyisen tilan takia. Sitä paitsi olit tehnyt jo pari muutakin saman laista artikkelia (kuten Korkeavuorenkatu). En siis älynnyt että juuri tämä artikkeli oli työn alla. -- Jniemenmaa 5. syyskuuta 2005 kello 08.51 (UTC)
Kasarmikatu saattaa olla vähemmän kiinnostava, mutta se nousi mukaan listalleni kun se on Monopoli-pelin myötä noussut suuren yleisön tietoisuuteen. Varmaan suurta yleisöä kiinnostaa tietää, miksi juuri Kasarmikatu on löytänyt tiensä tuolle kuuluisalle ja suositulle lautapelille. Eli onko Kasarmikadussa muutakin kuin pelkkä nimi. –– Evakonpoika 5. syyskuuta 2005 kello 17.35 (UTC)
Hieman protestoin tätä "helsingismiä", onhan "Kasarmikatu" -nimisiä muuallakin kuten Hämeenlinnassa, Kristiinankaupungissa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Yhden kirjaimen erolla "Kasarminkatu" nimisiä löytyy ainakin Haminasta, Kajaanista, Kouvolasta, Lohjalta, Mikkelistä, Oulusta, Suonenjoelta, Turusta ja Vaasasta. Voisiko artikkelin siis esim. siirtää nimelle "Kasarmikatu (Helsinki)" jotta muutkin Kasarmikadut pääsevät mukaan? --TeVe 5. syyskuuta 2005 kello 17.41 (UTC)
Kyllä se onnistuu; ylärivistä löytyy painike [siirrä] eli [alt-m]; tänään en jatka projektia – jos joku on kiinnostunut, tässä välissä ehtii hyvin tekemään siirrot. –– Evakonpoika 5. syyskuuta 2005 kello 17.51 (UTC)
Onko nyt tosin kauheasti iloa siitä, että nimessä on täsmenne (Helsinki), kun täsmenteetön muoto on joka tapauksessa ohjauksena tänne? Tuleeko noista Suomen muista Kasarmikaduista koskaan artikkeleita? Maksaako vaivaa tehdä täsmennyssivua tai edes Tämä artikkeli -mallinetta? --Risukarhi (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 18.44 (EEST)[vastaa]
Täsmennettä ei tarvita, koska mistään muusta Kasarmikadusta ei ole artikkelia. Vasta sitten kun on, sitten tarvitaan. Tuleeko niitä koskaan, sitä en tiedä. Enkkuwikissä tarpeettomat täsmennykset poistuisivat vähän äkkiä. -Htm (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 19.12 (EEST)[vastaa]
Tällaisissa tapauksissa lienee tärkeää vain aloittaa artikkeli tyyliin "Helsingin Kasarmikatu", jotta tiedetään tarkasti, mistä artikkeli on. Nykyinen artikkelin aloitus tekee heti selväksi, mistä puhutaan. --Aulis Eskola (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 19.21 (EEST)[vastaa]
Ei lähdetä tekemään juttua ainakaan jokaisesti noista kaduista - karttapalvelut ovat sitä varten, että niistä selivää jokainen parin kolmen korttelin mittainen vähäisempikin kadunpätkä. Ehkä mainituista merkittävä voisi olla korkeintaan Hämeenlinnan Kasarmikatu Tampereentien päässä. --Aulis Eskola (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 19.27 (EEST)[vastaa]
Muiden Kasarmikatujen merkittävyys selviää sitten aikanaan, jos niistä tulee artikkeli, ties vaikka tulit heittäneeksi haasteen. Sitä paitsi tolla sun logiikallas koko Wikipedia on tarpeeton, kaikki tieto on jossain muualla. -Htm (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 19.37 (EEST)[vastaa]
Pointti on siinä, että niistä jokaisesta Suomessa olevasta Kasarmikadusta ei oo oikeastaan _mitään_ _muuta_ kerrottavaa kuin se sijainta kartalla - ja pelkän sijainnin kertojaksi Wikipedia ei ole tarkoitettu. Pitää olla jotakin laajempaa merkittävyyttä, jotta asia on Wikipedia-mielessä merkittävä.
Wikipediaan nimenomaisesti _ei_ _saa_ pistää sellaista tietoa, jota ei ole löydettävissä missään muualla. Wikipedia ei ole tiedon alkuperäisjulkaisemisen kanava.
Katso: Wikipedia:Käytännöt etenkin kohdat Ei uutta tutkimusta, Tarkistettavuus ja Merkitse lähteet sekä Wikipedia:Merkittävyys. --Aulis Eskola (keskustelu) 2. elokuuta 2012 kello 19.51 (EEST)[vastaa]