Keskustelu:Kolmen Ristin kirkko

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Minkä ihmeen takia tämä artikkeli on nimellä Vuoksenniskan kirkko ja uo Kolmen Ristin Kirkosta? Kukaan imatralainen ei käytä kirkosta nimeä Vuoksenniskan kirkko (vaikka se V-niskan kirkkoalueen kirkko onkin) ja muutenkin tuo Kolmen Ristin Kirkko on paljon yleisempi nimi. --Hanna V 31. toukokuuta 2006 kello 15.32 (UTC)

Ei minkään mukaan. Sen saa kyllä siirtää! 'Pertsa 31. toukokuuta 2006 kello 16.44 (UTC)
Siirsin. Luulin vain ensin, että tarvitsee ylläpidon siirtää, kun molemmat sivut ovat olemassa, mutta tuolla uo-sivulla kun ei ollut muokkaushistoriaa, niin onnistuikin ihan omatoimisesti. (Ainakin toivottavasti meni oikein...:) --Hanna V 31. toukokuuta 2006 kello 18.03 (UTC)

Tuosta nimestä taas. Nyt oli siirretty nimelle Kolmen Ristin kirkko. Mitenhän määritellään tuon nimen virallinen kirjoitusasu? Imatran srk kirjoitta kaiken isolla, siis Kolmen Ristin Kirkko. Tuolla nimellä se löytyy myös puhelinluettelosta. --Hanna V 11. kesäkuuta 2006 kello 18.23 (UTC)

Seurakunta saattaa kirjoittaa sen isolla, mutta minun tietääkseni suomen oikeinkirjoitussääntöjen mukaan sana kirkko ei ole nimi, joten sitä ei myöskään kirjoiteta isolla. 'Pertsa 13. kesäkuuta 2006 kello 11.31 (UTC)
Kaikki nimet eivät mene aina yleisten sääntöjen mukaan. Yrityksien, oppilaitosten yms. nimet on voitu rekisteröidä oikeinkirjoitussäännöistä poikkeavalla tavalla ja silloin noudatetaan sitä rekisteröityä kirjoitusasua. --Hanna V 13. kesäkuuta 2006 kello 21.53 (UTC)